Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Περί υγείας

 
 
Η Μονάδα Εφηβικής Υγείας σας προσκαλεί να επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα της που βρίσκεται στη διεύθυνση http://youth-health.gr/

Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) 
 
Η εφηβεία, αυτή η «δεύτερη γέννηση» όπως τη χαρακτηρίζει ο Rousseau, είναι μία από τις πιο ουσιαστικές περιόδους στην ζωή του ανθρώπου, αποτελώντας τη γέφυρα μεταξύ της παιδικής ζωής και της ενηλικίωσης. Πρόκειται για μια πραγματικά μαγική φάση, που χαρακτηρίζεται από πολλές αλλαγές: σωματικές, ψυχικές, διατροφικές, κοινωνικές, ο ρόλος των οποίων είναι καθοριστικός για τη μετέπειτα εξέλιξη του εφήβου.
 
Η Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), δημιουργήθηκε για την κατανόηση και την ομαλή αντιμετώπιση αυτών ακριβώς των αλλαγών.
Για να ενημερώσει, να φροντίσει, να αγκαλιάσει!

Η Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών λειτουργεί στο Παράρτημα του Νοσοκομείου Παίδων «Π & Α. Κυριακού», Μεσογείων 24, 6ος όροφος («Πτέρυγα Ελένης Δαλακούρα»).
Οι υπηρεσίες παρέχονται από ειδικούς σε θέματα εφηβικής υγείας και σε ώρες που εξυπηρετούν πάντα το πρόγραμμα των ενδιαφερομένων (απογεύματα).
 
Εκ της γραμματείας

Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ)
Β' Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών,
Νοσοκομείο Παίδων "Π.& Α. Κυριακού"

Καλείστε επίσης να ακούσετε και τις Φωνές εφήβων. Οι φωνές τους ίσως να είναι και η δική σας φωνή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου